Onze diensten

Polmann Afbouw

Pleisterwerk (stucwerk)

Houdt u van een gladde en strakke afwerking van de wanden en/of plafonds van uw (nieuwbouw)woning? Dan is pleisterwerk het juiste product voor u! Stukadoorsbedrijf Polmann werkt de wanden en/of plafonds van uw (nieuwbouw)woning af met de allerhoogste kwaliteit pleisterwerk.
Polmann Afbouw

Airless (verf)spuiten

Wilt u het beste eindresultaat tegen een aantrekkelijke prijs? Airless (verf)spuiten is een moderne techniek om de wanden en/of plafonds van uw (nieuwbouw)woning te schilderen. Met deze techniek gaat het schilderen van de wanden en/of plafonds van uw (nieuwbouw)woning veel sneller en eenvoudiger dan met de roller en/of kwast.

Polmann Afbouw

Beton ciré

Bent u op zoek naar iets unieks en houdt u van een strakke afwerking in uw woning? Beton ciré is een moderne afwerking van wanden en/of vloeren of als ware eyecatcher op uw schouw. Het is dé trend van dit moment en vandaag de dag een zeer geliefd alternatief voor het meer traditionele en klassieke tegelwerk.

Polmann Afbouw

Sierpleister

Houdt u minder van een strakke en gladde afwerking van de wanden van uw (nieuwbouw)woning? Zoekt u juist een afwerking met iets structuur? Dan is sierpleister de geschikte afwerking voor u! Vraag Stukadoorsbedrijf Polmann naar de mogelijkheden!
Polmann Afbouw

Buitengevels

Heeft u last van scheuren in of afgebrokkelde en loszittend stucwerk op de buitengevel van uw woning? Vindt u (de kleur van) de steen van de buitengevel van uw woning niet (meer) mooi of wilt u uw woning een nieuwe (modernere) uitstraling geven?
Scroll naar boven
Heeft u een vraag voor ons?