Over stukadoorsbedrijf polmann

Van wanden, plafonds, buitenwerk tot beton ciré en airless (verf)spuiten. Stukadoorsbedrijf Polmann is uw partner op het gebied van stucwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van gladde en strakke wand- en vloerafwerkingen. Doordat Stukadoorsbedrijf Polmann beschikt over kennis en expertise wordt ieder project afgerond volgens een hoge standaard. Wij worden enthousiast van uitdagingen, maar u kunt ook op ons vertrouwen bij eenvoudige klussen. Juist de afwisseling maakt ons werk zo leuk en uitdagend.

Stukadoorsbedrijf Polmann is opgericht door Denny Polmann. Door middel van zijn vakmanschap, kennis én ervaring is Stukadoorsbedrijf Polmann uitgegroeid tot een van de bekendste stukadoors uit de regio. Doordat het bedrijf veelzijdig is kunt u voor meer dan enkel uw stucwerk bij ons terecht. Want inmiddels doet Stukadoorsbedrijf Polmann meer dan stucwerk alleen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook er voor kiezen om een moderne afwerking zoals beton ciré aan te laten brengen op uw wanden en/of vloeren. Door de beste gereedschappen en materialen te gebruiken kan Stukadoorsbedrijf Polmann ieder project afronden volgens de hoogste kwaliteitseisen.

We werken voor aannemers, bedrijven én particulieren. Vrijstaande woningen, 2-onder-1 kap woningen of bedrijfspanden. Nieuwbouw of bestaande bouw, binnen of buiten, wij staan voor u klaar! Wij garanderen de hoogste kwaliteit en service, aangezien wij voortdurend investeren in onze ontwikkeling. We houden de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties in de gaten. Hierdoor zorgen wij er voor dat u tevreden bent met het eindresultaat.
Polmann Afbouw

Man achter Stukadoorsbedrijf Polmann

Denny Polmann

Met kennis en ervaring paraat kan Denny Polmann iedere klus aan. Door de vakmanschap over te brengen in iedere klus ontstaat er een perfect eindresultaat.

Jarenlange ervaring

De ervaring ziet u terug in kennis en vakmanschap. Daardoor kan iedere uitdaging samen met u aan worden gegaan.

Brede expertise

Wij doen meer dan een reguliere stukadoor. Wij kunnen bijvoorbeeld stucwerk, beton ciré en sierpleister aanbrengen.

Hoge kwaliteit

Door gebruik van hoogwaardige gereedschappen én de beste materialen garanderen wij een optimaal eindresultaat.

Oog voor detail

Met oog voor detail let Stukadoorsbedrijf Polmann niet alleen op het aanbrengen, maar ook het afwerken van ieder project

Scroll naar boven
Heeft u een vraag voor ons?