Sierpleister

Houdt u minder van een strakke en gladde afwerking van de wanden van uw (nieuwbouw)woning? Zoekt u juist een afwerking met iets structuur? Dan is sierpleister de geschikte afwerking voor u!

Sierpleister is stucwerk die door de granietkorrels in het stucwerk een mooie structuur achterlaat op de wanden van uw (nieuwbouw)woning. Dit decoratieve wandafwerkingsmateriaal is in verschillende structuren te verkrijgen: van erg fijn tot zeer grof. Bovendien kan het sierpleister meteen worden aangebracht in de door u gewenste kleur, hetgeen u vanzelfsprekend tijd en geld bespaard. Vanwege de hardheid van de granietkorrels in het stucwerk is sierpleister krasbestendig en stootvast.
Spachtelputz is een van de vele soorten sierpleister op kunstharsbasis dat geschikt is voor binnen- en buitenwanden met een grote kleurvastheid en een waterdamp doorlatend vermogen.
Om een sierpleister te kunnen aanbrengen, moeten de wanden van de desbetreffende ruimte van uw (nieuwbouw)woning wel vlak genoeg zijn. Indien en zodra dit niet het geval is, zullen de desbetreffende wanden eerst vlak en glad gestukadoord moeten worden alvorens het sierpleister kan worden aangebracht. Bent u geïnteresseerd? Vraag Stukadoorsbedrijf Polmann naar de mogelijkheden!
Polmann Afbouw
Polmann Afbouw
Scroll naar boven
Heeft u een vraag voor ons?