Buitengevels

Heeft u last van scheuren in of afgebrokkelde en loszittend stucwerk op de buitengevel van uw woning? Vindt u (de kleur van) de steen van de buitengevel van uw woning niet (meer) mooi of wilt u uw woning een nieuwe (modernere) uitstraling geven? Wellicht heeft Stukadoorsbedrijf Polmann dan de ideale oplossing voor u: laat de buitengevel van uw woning stucen met een wandafwerking naar keuze. U kunt hierbij denken aan de volgende wandafwerkingen: glad pleisterwerk buiten, sierpleister (spachtelputz), betonlook of glad of grof stuc- en schilderwerk.

Stukadoorsbedrijf Polmann is gespecialiseerd in het vakkundig stucen van buitengevels. Er komt immers een hoop bij kijken. Zo spelen de weersomstandigheden en temperatuur een belangrijke rol en moet er wapening netten en een goede hecht brug tussen de bestaande buitengevel (het oude materiaal) en het nieuwe materiaal worden aangebracht alvorens de buitengevel kan worden gestukadoord. Dit om scheurvorming of afbrokkelend/loslatend stucwerk te voorkomen.
Daarenboven kan het stucen van de buitengevel van uw woning ook een mooie gelegenheid zijn om tegelijkertijd de isolatie van de buitengevel aan te pakken. In dat geval heeft u een win-winsituatie: de waarde van uw woning stijgt terwijl uw stookkosten dalen, dus waar wacht u nog op?!
Vraag Stukadoorsbedrijf Polmann naar de mogelijkheden voor uw woning.
Polmann Afbouw
Scroll naar boven
Heeft u een vraag voor ons?