Beton ciré

Bent u op zoek naar iets unieks en houdt u van een strakke afwerking in uw woning? Beton ciré is een moderne afwerking van wanden en/of vloeren van uw badkamer, toilet, keuken, woonkamer, slaapkamer of als ware eyecatcher op uw schouw. Het is dé trend van dit moment en vandaag de dag een zeer geliefd alternatief voor het meer traditionele en klassieke tegelwerk. Beton ciré is een ware toevoeging en geeft een moderne en unieke twist aan uw interieur!

Beton ciré is een vorm van betonstuc en bestaat uit cement, zeer fijn gemalen kiezelstenen en zand, resin (speciale kunsthars) en kleurstof. Daardoor is beton ciré ijzersterk, waterdicht, hygiënisch (voegen zijn verleden tijd) en onderhoudsvriendelijk (kras- en slijtbestendig en UV stabiel). Daarnaast is beton ciré elastisch en daardoor scheur overbruggend. Bovendien wordt de warmte van de vloerverwarming bij beton ciré op de vloer optimaal opgenomen en afgegeven aan de omgeving. Hiermee onderscheidt beton ciré zich van alle andere producten op de markt.
Daarenboven is beton ciré op verschillende ondergronden te gebruiken. Zo ook op het bestaande tegelwerk van uw badkamer, toilet en/of keuken. Het bestaande tegelwerk wordt simpelweg uitgevlakt waarna de betonstuc op de desbetreffende wand kan worden aangebracht. Dit bespaart u ellendig en tijdrovend sloop- en breekwerk. Tevens is het mogelijk om beton ciré op het aanrechtblad van uw keuken en/of tafelblad te laten aanbrengen voor een moderne look van uw keuken en/of tafel. Beton ciré is naadloos en past vrijwel in elke woonstijl!
Stukadoorsbedrijf Polmann werkt met BaseBeton. BaseBeton is verkrijgbaar in prachtige kleuren, naar uw smaak en wens. Wilt u weten hoe Stukadoorsbedrijf Polmann een nieuwe uitstraling aan uw badkamer, toilet, keuken, woonkamer en/of slaapkamer van uw (nieuwbouw)woning kan geven?! Stukadoorsbedrijf Polmann komt graag bij u langs om de specifieke situatie te beoordelen en samen met u te bepalen wat wij voor u kunnen betekenen!
Polmann Afbouw
Polmann Afbouw
Scroll naar boven
Heeft u een vraag voor ons?